about_01-1
about_01-2
about_01-3
about_01-4
about_01-5
POVESTEA NOASTRĂ

Cu o experiență acumulată în domeniul financiar-bancar și cunoscând provocările mediului de afaceri, Raluca Deac a fondat în anul 2008, în Bistrița, societatea Greenhead SRL.

În contextul schimbărilor generate prin aderarea României la Uniunea Europeană, Raluca a crezut că prin munca sa poate ajuta micii fermieri, întreprinderile și instituțiile publice din comunitățile rurale să întocmească și să implementeze proiecte finanțate prin fondurile europene.

În perioadele de programare 2007-2014 și 2014-2021, Greenhead a realizat peste 300 de proiecte câștigătoare, finanțate aproape exclusiv prin Programul Național de Dezvoltare Rurală, în domenii precum agricultură, turism, industrie și diverse categorii de servicii.

Astăzi, sub numele Sfat, funcționăm ca o agenție de consultanță de tip boutique, specializată în accesarea fondurilor europene și managementul proiectelor finanțate.

Misiune

Obiectivul nostru este simplu - ajutăm oamenii pasionați să elaboreze și implementeze proiecte durabile, orientate local.

Viziune

Suntem responsabili pentru acțiunile noastre - ne luăm munca în serios, știind că oamenii își pun încrederea în noi.

Valori

Construim relații profesionale solide, bazate pe rezultate certe, etică și integritate.

SFAT - UN PROIECT AL GREENHEAD SRL

Sfat este un proiect ce reunește, într-un parteneriat activ, specialiști cu diverse competențe.

Suntem dedicați clienților noștri, căutând să fim demni de încrederea lor, pe care o câștigăm printr-o comunicare deschisă, onestă și directă.

Cu toții susținem dezvoltarea comunităților locale.

image-layers-4-01
image-layers-4-02
image-layers-4-04
image-layers-4-03
image-layers-4-07
image-layers-4-05

Raluca Deac

Managing Director

Dragomir Deac

Managing Director